Dance Makers

Aleksis Kiven katu 32-34
00510 Helsinki

+358 09 446788
asiakaspalvelu@dancemakers.fi

Myymälä

AUKIOLOAJAT

Ma: suljettu
Ti: klo 11-18
Ke: klo 11-18
To: klo 11-18
Pe: klo 11-18
La: klo 10-15
Su: suljettu

YHTEYSTIEDOT

Aleksis Kiven katu 32-34

00510 Helsinki

Puh: 09 446 788

asiakaspalvelu@dancemakers.fi

Myymälämme Facebookissa @dancemakersfinland

Myymälä

TERVETULOA MYYMÄLÄÄN PALVELTAVAKSI

Helsingin myymälästämme löydät laajan valikoiman laadukkaita tanssikenkiä- ja tarvikkeita. Ammattitaitoiset ja ystävälliset myyjämme auttavat sinua mielellään löytämään juuri oikeat tuotteet omaan lajiisi.

Myymälämme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Alppiharjussa. Perille pääset niin autolla, metrolla, ratikalla, bussilla kuin kaupunkipyörälläkin.
Jos tulet omalla autolla, niin kadun varressa on runsaasti maksullisia pysäköintiruutuja.
Voit halutessasi tilata tuotteitamme verkkokaupasta ja valita noudon myymälästämme.

Olemme toimineet jo vuodesta 1998. Pienen perheyrityksemme arvoihin on toiminnan alusta alkaen kuulunut halu palvella kaiken tasoisia tanssin harrastajia ja ammattilaisia parhaalla mahdollisella tavalla. Tarjoamme laajan valikoiman eri valmistajien laadukkaita tuotteita lukuisiin eri tanssilajeihin kohtuulliseen hintaan.

Jatkuva kehittäminen ja ammattiylpeys ovat myös arvoja, joita haluamme vaalia

Haluamme, että olet aina tyytyväinen meiltä ostamiisi tuotteisiin ja tarjoamme myymälästä ostetuille käyttämättömille tuotteille 14 päivän vaihto- ja palautusoikeuden.

PS.
Mikäli tarvitset kovakärkisiä, niin meille ei tarvitse erikseen varata niiden sovitusaikaa! Tervetuloa juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii.

LUE LISÄÄ MEISTÄ

OTA YHTEYTTÄ

Yhteydenotot ensisijaisesti chatin kautta tai sähköpostilla asiakaspalvelu@dancemakers.fi. Vastaamme viesteihin arkisin.